formex januari 2016

Äntligen var det Formex och äntligen kunde jag verkligen kolla mer noggrant på vad jag vill ha för sortiment i butiken. Tidigare mässor har jag bara kollat på de varumärken jag redan haft. Rifle Paper Co. har varit en favorit sedan läänge och det var bland den första montern jag besökte. Först ut är dessa fina kort samt några posters i A3 med städer som bland annat New York, Paris och London. Kolla in deras hemsida för inspiration! 
 
 
När tankarna på en fysisk butik var det enda jag hade i huvudet så började fundera på hur jag ville göra med sortimentet. Jag ville ju utöka det men med vilka produkter och varumärken? Började dela in allt i kategorier - till slut så blev det några fler som till exempel en liten baby-hörna, smycken och ätbart. Till babyhörnan vill jag erbjuda påslakan i ekologisk bomull och då hittade jag Jessica's fina jerseylakan. Supertrevligt att träffa henne i på mässan och känna på lakanen! Littleheart's påslakan, filtar och badcapes är något ni kommer hitta på webshopen och i butiken på invigningen den 25 februari. 
 
Om jag fortsätter på baby-temat så ville jag även ha Jellycat i sortimentet. Supermysiga gossedjur, snuttefilt, skallra och en speldosa blev det.
 
Sist ut för detta inlägg är dessa fina smycken från Orelia. Litet urval av inköpet.
 
0 kommentarer